#50books ’14-6

Welk boek geef je aan iemand die je nauwelijks kent?

Mijn eerste reactie was, waarom zou ik iemand die ik niet ken een boek geven? Niet dat ik te beroerd ben om iets te geven maar een boek? Nee, een boekenbon misschien, liever een bos bloemen of een doos bonbons. Maar toen bedacht ik me. Er staan hier nog wat dubbele boeken, mijn eigen Marokkaans koken, maar ook nog wat oude bundels waar ik in meegeschreven heb. Wat te enthousiast ingekocht zal ik maar zeggen.
Als die iemand die ik nauwelijks ken nu iemand is waarvan ik zou willen dat hij of zij mij een beetje leert kennen dan zou ik een van die verhalenbundels geven. En anders blijft het gewoon dat ruikertje of die pralines.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 thoughts on “#50books ’14-6”

  1. Krijgen we weer boekenvragen? Leuk leuk leuk. Oef …. de datum klopt niet helemaal, een oude vraag die niet behandeld was?
    Mijn antwoord: misschien een boekje met oude ansichtkaarten van zijn/haar woonplaats?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s