Jolka

Het gaat er dan toch van komen, eindelijk de schroom overwonnen. Jolka gaat Memento Mori uitgeven, een verhaal dat ik al in de Hyvestijd mocht lezen. Het heeft dus lang op de plank gelegen. Wat goed is komt snel, het hoeft niet altijd op te gaan. Jolka bewijst dat nu en hier.
Met spanning kijk ik uit naar het boek, ik ga dat zeker aanschaffen!

Met deze Brabantse Friezin of is het Friese Brabantse (ik weet dat nooit) en Nils Schrijvers heb ik in het verleden de feuilletons de Franse dochter en de Indische Weduwe geschreven. Met heel veel plezier kijk ik terug op deze periode.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “Jolka”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s