even serieus

Verrassing, hiep, hiep, hiep hoera

scannen0001Tweede Kerstdag, Ivo en Ellen komen eten, Arjan verwachten we via skype even te spreken. Wij hebben de cadeaus bij de kerstboom gezet, Ellen zet er voor ons iets bij, samen delen. Aan de vorm te oordelen is het een tablet chocolade, hopelijk puur dan, of een boekje. Het laatste dus, en wat voor een boek! Want daar gaat het helemaal niet om, het is de mededeling dat ze zwanger is, of, zoals ze tegenwoordig zeggen, ze zwanger zijn. Wij lieten vroeger de draagtijd aan de vrouw over, nu doen ze het samen. Tijden veranderen!

Wat een geweldig leuke verrassing, we worden dus oma en opa. Nog wel een half jaartje wachten maar dat is zo voorbij. Of we het voorlopig niet verder willen vertellen, ze willen zelf bij de nodige familie en vrienden het heuglijk feit melden. Logisch, natuurlijk, we houden onze mond. Maar oh, wat is dat moeilijk! Zeker als je al per sms, mail en zo de felicitaties binnen krijgt van mensen die het via via ter ore is gekomen. Maar we zijn weer een maand verder, Ellen zet het inmiddels op haar eigen Facebookpagina. Dus nu hardop een vreugdekreet!

Hoera, we krijgen ons eerste kleinkind!

(een enkeling heeft dit bericht eerder gezien, ik heb het daarna op verzoek even weggehaald)

Advertenties

13 gedachten over “Verrassing, hiep, hiep, hiep hoera”

  1. Wat een geweldig nieuws, GEFELICITEERD!! Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het is om het stil te houden terwijl je het van de daken, denk om de zonnepanelen, wilt schreeuwen. Gelukkig mogen wij ons bij jullie aansluiten in de hoera stemming, Sander en Petra verwachten rond 20 augustus hun tweede kindje. Rienk en Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s