Buitenspelen

Ik ga lekker even naar buiten. Ja, nu, als ik dit stukje af heb. En ik hou het kort vandaag! De zon schijnt hier uitbundig en echt koud is het niet.
De batterij van mijn fiets is bijna leeg dus die heb ik net aan de oplader gelegd. En dus wordt het een wandeling. Even naar de rivier, altijd leuk dat verkeer op het water. Misschien hang ik na terugkomst wel even een foto aan dit blog. Misschien hè, niet boos worden als ik het niet doe. Tegen theetijd ben ik weer terug (ik drink mijn middagthee op zeer onregelmatige tijden).

Was een heerlijke wandeling, ik heb wat foto’s gemaakt:
CAM00238
CAM00239
CAM00240CAM00241
CAM00242CAM00243
CAM00244CAM00245

Oeps, heb ik nu toch een plog (photoblog) gemaakt?
In ieder geval een beeld van het oude centrum van Schoonhoven, tussen Lek en Weergang.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

7 gedachten over “Buitenspelen”

  1. Leuk om sommige plekjes weer te zien. Maar er blijft nog wat onbekends over… wat moet die grote knop op die paal trouwens voorstellen??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s