Cryptogram

3. Dan is het geen punt (dat je even geen geld hebt) (2+2+3)
De eerste opgave uit de scryptogram van deze week lijkt een makkie, op de pof, nee, op de lat. Maar waarom geen punt? O ja, op de lat is geen (doel)punt.
Samen komen we er wel weer uit. Een beter voorbeeld van elkaar aanvullen dan bij het wekelijkse gezamenlijk invullen van de cryptogram uit de NRC kennen we niet.
Het is (kr)omdenken van de bovenste plank. Soms zie je het meteen, soms ook heb je het de tweede dag dat je de krant in handen hebt pas door. Maar, als we de tijd ervoor hebben krijgen we meestal wel de diagram gevuld. Ook vandaag maar weer ingestuurd.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

5 thoughts on “Cryptogram”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s