Pakketzegels PLUS

scannen0003De actie nadert zijn einde. Inmiddels heb ik voor bijna drie pakketten de zegels in huis en met de toezeggingen moeten het er minimaal vijf worden. Een mooi resultaat al kan het altijd beter. Alleen zouden we nooit een spaarkaart vol gekregen hebben. Daar is ons huishouden te klein voor of, misschien ook, liggen onze wensen te hoog, kopen we niet alles bij een (en dezelfde) supermarkt. Voor een pondje kaas, om maar eens wat te noemen, fietsen we rustig een kilometer of tien de polder in.
Heb je voor me gespaard? Lever ze dan alsjeblieft tussen nu en 25 januari in. Gewoon even in de brievenbus van Landsteinerhof 15 (postcode 2871KT Schoonhoven, decemberzegel mag nog gebruikt worden) deponeren. Ik kan ze dan tijdig verzilveren en afleveren.

Overigens ben ik van mening dat de plus-boodschappenpakketten bij de voedselbank terecht dienen te komen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

7 gedachten over “Pakketzegels PLUS”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s