Het levensboek (2)

Ik schreef er eerder over, het project Levensboeken maken dat we als Stichting SWOS samen met de Bergambachtse SWOB een paar maanden terug gestart zijn. Medio februari 2014 hopen we de eerste boeken te tonen. Er zijn er al een aantal klaar, in de zin dat de tekst gemaakt is en de illustraties erbij gevonden zijn. Anderen zijn in vergevorderd stadium. Ook mijn boek krijgt nu vaste vorm. Hoewel, mijn boek? Natuurlijk het boek, het verhaal van de door mij een keer of tien bezochte oudere.
We hebben besloten de boeken via printing on demand bij Pumbo te laten drukken. Mijn Marokkaans koken en andere verhalen is daar ook gedrukt. De begeleiding is prima, zo ontvingen we per omgaande een sjabloon voor het gekozen formaat. Beide organisaties gaan een account aanmaken en de concepten worden dan na controle geupload. Door de boeken in een en hetzelfde formaat te maken krijgen we toch een soort herkenbare eenheid.

Een mooi project, ik kijk uit naar de eerste resultaten.

Overigens ben ik van mening dat de plus-boodschappenpakketten bij de voedselbank terecht dienen te komen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

9 gedachten over “Het levensboek (2)”

  1. Wat leuk, Carel, dat jullie gestart zijn. Veel succes!
    Ik ben benieuwd naar jullie eerste exemplaren qua lay out.
    Mocht er een voor pr doeleinden gebruikt mogen worden, zie ik er graag een in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s