Verhalen vertellen

Met enige regelmaat of liever met enig gebrek aan regelmaat mag ik ergens een verhaal vertellen. Meestal bij een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een boekpresentatie. Toen Schoonhoven haar deuren opende in juni was ik ook present, ik vertelde er uit de serie Het Witte huis aan de Voorhaven. Soms duik ik in de voorraad maar ik wil ook nog wel eens iets nieuws schrijven. Zo ook voor een feestje dat vanavond gevierd wordt. Ik mag er niets van zeggen en doe dat dan ook niet. Maar het wordt een nieuw verhaal, passend bij het door de organisatoren gekozen thema.
Morgen zal ik waarschijnlijk wel de vraag in de serie #50books beantwoorden maar maandag zal ik je nieuwsgierigheid bevredigen, tenzij er een actuele aanleiding is voor een ander blog.

 Overigens ben ik van mening dat de plus-boodschappenpakketten bij de voedselbank terecht dienen te komen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 gedachten over “Verhalen vertellen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s