Een ongeluk komt nooit alleen

Soms is het allemaal teveel, krijg je alles tegelijk, lijkt het wel. Teveel mensen in je omgeving die met overlijden van een hun dierbare geconfronteerd worden. Teveel mensen in je omgeving die te kampen krijgen met een ernstige ziekte.

Soms weet je niet hoe je het allemaal tegelijk aan kunt maar je weet dat je verder moet. Dat je anderen tot steun moet zijn. Want het gaat niet om jou, het gaat om die ander.

Soms is dat niet gemakkelijk maar ik doe mijn best.

Vanavond gelukkig wat afleiding, ik ga schildergereedschap schilderen. En morgen de hele dag onder de pannen. Zinnen verzetten is nu even de belangrijkste opdracht.

 Overigens ben ik van mening dat de plus-boodschappenpakketten bij de voedselbank terecht dienen te komen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 thoughts on “Een ongeluk komt nooit alleen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s