Innovatie, #WOT 43-’13

Het woord van deze week, innovatie, verbindt mij tegenstrijdig genoeg direct met mijn verleden. Tegenstrijdig omdat het juist over vernieuwen zou moeten gaan. Ik zal me nader verklaren.
Ik heb een royaal gedeelte van mijn arbeidzaam leven me bezig mogen houden met vernieuwing, vernieuwing van producten, vernieuwingen binnen de organisatie. Ik heb me met voor die tijd en in die wereld baanbrekende wijzigingen beziggehouden. Wijzigingen die nog steeds leidend zijn, wijzigingen ook die al lang weer achterhaald zijn. Want dat is het lot van de innovator, zijn vinding wordt gemeengoed, verouderd en wordt weer vervangen. Niets is voor de eeuwigheid.
Dezer dagen kun je in Eindhoven genieten van het tentoongestelde in het kader van de Dutch Design Week, vernieuwing pur sang.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Innovatie, #WOT 43-’13”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s