even serieus

Lege accu

StellaPff, nooit gedacht dat een fiets met trapondersteuning je tot extra kilometers kan dwingen.
Ik kan me voorstellen dat je dan, de titel van dit blog indachtig, denkt dat ik de accu leeg gereden heb en nog een eindje zwaar te trappen had, de fiets is immers een paar kilo zwaarder dan een normaal rijwiel.
Maar nee, dat is het niet. De accu moet de eerste drie keer totaal leeggereden worden voor ik hem weer op mag laden. En morgen willen we een behoorlijk stuk gaan fietsen, er is immers een prachtige herfstdag voorspeld! Maar de accu kan een behoorlijk eind niet meer aan. En dus moet ik hem nu helemaal leeg rijden en dan weer helemaal opladen. Extra kilometers dus en wel in een schier onmogelijk laag trapritme zodat er zoveel mogelijk ondersteuning geboden kan worden. Ik begin maar met wind tegen dan trap ik wat makkelijker met een dan inmiddels lege accu weer terug.

Advertenties

8 gedachten over “Lege accu”

  1. Jeetje das ook wat….zit er geen ventiel ofzo iets op waarmee je hem leeg kan laten lopen?…Maar gelukkig vandaag is het ook mooi weer….

  2. Lekker dat wij 2 accu’s per fiets hebben, als de een leeg is schakel je gewoon even over op de tweede. Ik vind het geen fietsen zonder ondersteuning.

    Johan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s