Fantasie, #WOT 42-’13

Deze week een woord waar ik een beeld bij heb. Wat zeg ik, veel beelden. Ongebreidelde fantasie, zeg maar. Ik heb dat. Soms zit het in de weg, vaker heb ik er plezier van. Want wat is er heerlijker dan je gedachten de vrije loop te laten, het creatieve proces alle ruimte te geven, geplaveide wegen te verlaten, ins Blaue hinein, outside the box-denken. Alle remmingen laten varen. Zelf beelden creëren, verhalen bedenken bij iets simpels dat je bijvoorbeeld op straat ziet gebeuren.
Soms zit het in de weg, ik schreef het al. Dan gaat mijn fantasie dusdanig met me aan de loop dat ik de werkelijkheid mis. En is die werkelijkheid serieus te noemen dan kan dat pijnlijk zijn.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

3 gedachten over “Fantasie, #WOT 42-’13”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s