Een intiem plaatje

scannen0001
Die kans krijg je toch niet vaak, zoiets intiems als iemands voetzolen te mogen zien. En dan nog wel twee keer. Iemand de hakken laten zien, dat is iets anders. Bovendien zullen daar dan sokken en schoenen omheen zitten. Iemand een hak zetten, kan ook. Halve zolen, in Utrecht kan dat. Maar hele voetzolen!

Het was gisteren een druk dagje. Dat begon met een te laat opstaan waardoor de krant niet meer gelezen kon worden voor ik naar de sportschool ging. In de loop van de middag zou mijn e-bike geleverd worden. Maar ik moest ook nog om half twee bij de tandarts zijn. En dan ’s avonds nog naar schilderles!

Enfin, geen gaatjes! En toen ik terugkwam werd net de fiets uit de vrachtauto geladen. Na de instructies en betaling heb ik nog even wat op dat rijwiel uitgeprobeerd. Niet te veel, we zitten hier kennelijk in de natte moesson. Maar hij reed heerlijk, anders gezegd, ik reed er heerlijk op. Dus nu nog maar hopen op wat zonnige dagen in de komende weken. Mocht dat ervan komen dan beloof ik nog een uitgebreid verslag.
Stella

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “Een intiem plaatje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s