Opvoeden, #WOT ’13-41

Ik lees net dat we de week van het opvoeden nu meemaken. Maar opvoeden lukt natuurlijk nooit in een week, daar heb je een heel mensenleven voor nodig! Ik heb niets met die speciale dagen en weken, ik heb dat eerder al eens geschreven. Vorige week was het de week tegen de eenzaamheid, nu van het opvoeden en je hebt ook nog een boekenweek, Vaderdag, Moederdag, Secretaressedag, Valentijnsdag, dierendag en de dag van de ouderen. Vast nog veel meer van die dagen die ons eraan herinneren dat we alle dagen zuinig moeten zijn op onze boeken, vaders, moeders, secretaressen, geliefden, huisdieren en ouderen.
Is het toevallig dat de week van het opvoeden samenvalt met de Kinderboekenweek? Ik mag het hopen!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Opvoeden, #WOT ’13-41”

  1. Nee hoor, vrijdag mogen we weer stoppen met opvoeden. Gelukkig maar, want ik word er wel heel erg moe van. Nooit geweten dat dat opvoeden zo veeleisend was!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s