#50books, vraag 35

Hebben jullie ook (een) gesigneerd boek(en) met een speciaal verhaal?

scannen0005Ik heb er ook wel een paar, van die gesigneerde boeken. En dan vind ik het leuk maar een vergelijkbaar plaatje als in het blog van Peter, onze onvolprezen opdrachtgever, te plaatsen. Bij nadere beschouwing zelfs een verzameling opdrachten in dezelfde bundel, Adrenaline. Ik heb goede herinneringen aan de boekpresentatie in De Engel, hier in Schoonhoven. Een gevarieerd programma met een spreekstalmeester die de optredens vakkundig aan elkaar kletste (Hmmm, het begint hier kwalijk te rieken) en een geweldig verhaal van Petepel. Een Ellen bij wie de spanning duidelijk af te lezen was, niet alleen in het verhaal, maar ook vanwege de plankenkoorts. Jolka, meester op het gebied van spannende griezelverhalen. Theo, die ook zijn bijdrage leverde en de initiator was van deze uitgave. En ik vergeet vast nog wel iemand, dat zal de leeftijd zijn. En dat allemaal, zonder dat we dat van tevoren bedacht hadden op Halloween, het griezelfeest bij uitstek.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 thoughts on “#50books, vraag 35”

  1. Een boek met een opdracht erin dat vind ik inderdaad heel bijzonder. Gekregen ter herinnering aan… altijd leuk om later weer eens tegen te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s