even serieus

Daan Roosegaarde en Philippe Starck, #ZG13

Ze hebben het beste voor het laatst bewaard, gisteravond sprak Wilfried de Jong in Zomergasten met Daan Roosegaarde, kunstenaar en ontwerper. De man heeft een geweldig verfrissende blik op de vastgeroeste wereld van vandaag. Met simpele voorbeelden uit het recente verleden. Zoals een programma in de 90er jaren van Frans Bromet waarin geïnterviewden er niet over peinsden ooit op mobiele telefonie over te zullen gaan. En kijk nu eens, krap 20 jaar later.

Het best kwam dat in mijn ogen tot uitdrukking in het tonen van deze TED-lezing van Philippe Starck, een Franse ontwerper. Het is wel even wennen aan zijn Engels maar dat overleef je wel.

Ik weet het, ik laat veel liggen maar haal er alleen maar uit dat je met een open blik naar de wereld kijkt en zoekt naar de mogelijkheden die vaak buiten het vastgeroeste stramien liggen. En laten we vooral niet denken dat we nu op het eindpunt van de evolutie aangeland zijn!

Advertenties

2 gedachten over “Daan Roosegaarde en Philippe Starck, #ZG13”

  1. Ik versta dit Engels beter dan dat van een Engelsman.
    Tsja en verder ik moet vaak wennen aan nieuwe ontwikkelingen maar uiteindelijk ben ik er altijd blij mee en trots dat ik ze me eigen heb gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s