I am just a singer …

zangerRock and Roll was zijn leven. Hij is nu rustiger geworden. Moet ook wel, hij heeft teveel van zijn lichaam gevraagd. Teveel drank, teveel drugs, teveel vrouwen. Altijd op tournee, trekken van festival naar festival. Ontelbare hotelkamers heeft hij gezien. Zijn lp’s gingen als zoete broodjes over de toonbank. Hij was gevierd in binnen- en buitenland.

Rock and Roll, het was zijn leven, het is zijn leven. Eenmaal verslaafd aan de muziek laat je het niet meer los. De optredens zijn zwaarder dan voorheen toen hij nog alles aankon. Maar hij is handig in het verbloemen van zijn stramheid. En het publiek komt voor zijn stem, voor zijn songs.
I am just a singer in a Rock & Roll band.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 gedachten over “I am just a singer …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s