mijn ervaring

Verstoorde plannen

In mijn agenda staat voor vanmiddag een bezoek aan het Theater aan de Parade in Den Bosch gepland. Ik zou daarheen gaan met de man voor wie ik een levensboek schrijf. Hij heeft namelijk in dat theater een aantal portretten van zijn hand staan, de man was beeldhouwer. Maar oudere mensen vergeten wel eens een afspraak en in dit geval is de man in kwestie inmiddels bij zijn zoon in Leeuwarden. Het geplande uitje kan dan ook niet doorgaan, misschien een andere keer.
Het is vandaag donderdag, de dag waarop ik normaal een WOT schrijf. Maar de opdracht is nog niet doorgekomen, waarschijnlijk omdat de initiatiefneemster op dit moment ergens aan de Engelse Rivièra verblijft. Het is haar gegund.
Maar door deze wijzigingen klopt er niets meer van mijn planning. Ik val in een gat, zit met de handen in het haar. Hoe kom ik deze dag in hemelsnaam door?
Het spijt me, vandaag geen WOT. En ik hoop vanmiddag een stuk op te schieten met een nieuw schilderijtje. Uit verveling, gelukkig heb ik altijd wat achter de hand. 😉

10 gedachten over “Verstoorde plannen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s