Bewustwording #WOT ’13-33

Wat moet ik daar nu over zeggen. Bewust worden is voor mij een gepasseerd station, ik mag inmiddels wel bewust zijn. Ik hoor de jamaars al, de overgang van slapen naar waken is toch ook een vorm van bewust worden? En heb jij dan nooit dat er ergens ineens een lampje gaat branden, dat je daardoor de dingen anders gaat zien dan voorheen? Maar dat is geen bewustwording, ik ben me er al lang van bewust dat mijn mening niet de enige is en dat nieuwe ingangen tot bijstellen kunnen leiden. En wakker worden is slechts een kwestie van tijd.

Nee, ik ben me er maar al te zeer van bewust dat je van mij deze keer niets kunt leren.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

13 gedachten over “Bewustwording #WOT ’13-33”

      1. Mijn reactie is vooral bedoeld als repliek op je laatste zin. Volgens mij valt er van jou veel te leren, ook uit dit betoog πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s