50books

#50books vraag 31

Wie is er bekend met en/of doet mee aan enige vorm van boekenruil?

marokkaans koken0001Ik heb het één keer gedaan, met Bookcrossing. Leek me leuk maar dat viel tegen. Voor je boek aan een rondreis kan beginnen moet je weet ik hoeveel vragen beantwoorden. En dan moet je maar hopen dat de eerlijke vinder leest en doorgeeft. In dat ene geval is er geen enkel spoor op het internet achtergelaten. Ik maak mezelf maar wijs dat de vinder het boek, mijn bundel Marokkaans koken en andere verhalen zo leuk vond dat hij/ zij er geen afstand meer van heeft kunnen doen.
Iets anders, ik heb wel eens een tweedehandsboek gekocht, bij de Slegte en bij Bol.com. Of op een boekenmarkt. En ook dat is toch een beetje een vorm van boekenruil.

Advertenties

6 gedachten over “#50books vraag 31”

  1. Op deze manier hebi ik nog niet aan boekeruil gedaan. Wel laat ik op vakantie altijd boeken achter….en neem een andere mee om te lezen…ook een soort boekenruil ..

  2. Ik heb ook één keer meegedaan aan bookcrossing. Het leek mij ook erg leuk maar vond het allemaal erg ingewikkeld.Ik heb trouwens zelf nog nooit een boek gevonden op een publieke plek.

  3. Aan bookcrossing heb ik nog niet gedaan en ruilen… ook niet. Samen met mijn zus, schoonzus, broer enzo doe ik soms een doorgeefrondje… scheelt toch ook weer in de geldbeugel. Tweedehands koop en verkoop ik soms ook 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s