even serieus

Zomerfeesten

Amsterdam maakt zich op voor de gay canal parade, vandaag. Ik ben daar niet te vinden. Niet omdat ik iets tegen homo’s heb, de oproep te komen om te laten zien hoe tolerant je bent (ik zag hem zojuist op twitter passeren) laat ik voor wat hij is. Nee, ik krijg het Spaans benauwd in die drukte, zeker bij deze temperatuur. Zo zul je me ook nooit op een zaterdagmiddag in een van de grote winkelcentra zien.

Wel ben ik morgenmiddag te vinden in het Schoonhovense Springerpark. Iedere eerste zondag van de zomermaand is daar een optreden, dit keer van SAHDW. Als ik hun playlist zie dan belooft het een hoop nostalgie te worden, het ‘weet je nog wel, oudje’ zal weer hoogtij vieren. Ik heb ze nooit eerder gehoord of gezien maar zo’n concert is altijd gezellig. Je vindt er als Schoonhovenaar altijd mensen die je kent en daar maak je even een praatje mee. De grasvelden zijn vol mensen die genieten van een tapbiertje of een glaasje witte wijn. En zelf trakteer je je natuurlijk ook.

En zo is er alle weekenden wel wat te doen, hier. Is het niet in de Zilverstad dan wel in een van de omliggende dorpen. Dus, maak je geen zorgen, wij vermaken ons wel.

Advertenties

15 gedachten over “Zomerfeesten”

  1. Een paar jaar geleden kwam ik toevallig in de Parade terecht, althans tussen het publiek. Of nog beter gezegd: achter dikke rijen publiek. Dus ik was gauw weer weg.

      1. Oh heel Utrecht staat bol van festivals en leuke dingen. Wat dat betreft woon ik in een schitterende stad. En meedoen of niet meedoen zit in mijzelf. Of niet. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s