Wat maak je me nu, #Stedin?

Natuurlijk begrijp ik dat onderhoud aan netwerken nodig is, een noodzakelijk kwaad dat overlast kan veroorzaken. Maar dan zou ik zeggen, voorkom zoveel mogelijk overlast door in ieder geval met de bedrijven en instellingen in het betrokken gebied te zoeken naar de minst vervelende oplossing.

We hebben een loketfunctie naar onze klanten, net als nog vier andere instellingen op hetzelfde plein. Die loketfunctie is alleen in de ochtenduren beschikbaar en onze cliënten weten dat. Wij hebben bovendien een sociale maaltijd te verzorgen voor ongeveer 25 mensen en hebben daarvoor onze keuken nodig. Een keuken die dusdanig beveiligd is dat er zonder werkende afzuiging geen gas aankan. Dus we hebben elektriciteit nodig!

Onze Stichting is gehuisvest op nummer 45 en via een brief van Stedin, gericht aan nummer 32, doorgehaald en met de pen veranderd in 45 ontvingen we de mededeling dat volgende week vrijdag de stroom de hele ochtend afgesloten is. Duizendmaal excuses, zegt Stedin, maar we kunnen het niet meer veranderen. Wat hebben we dan aan duizendmaal excuses, denk toch eerst na, ga in overleg met betrokkenen! Hoe doen jullie dat trouwens in de Schoonhovense binnenstad met al haar winkels? Of op Hoog Catharijne?  Ook zo?

Wel, Stedin, wij zullen wel weer zelf voor een oplossing zorgen. In ieder geval bedankt :-(.

Wie we zijn? Stichting SWOS te Schoonhoven.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 thoughts on “Wat maak je me nu, #Stedin?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s