Straf

image

Ach, eerlijk is eerlijk. Ik heb het verdiend. En dus zit ik hier, achter de tralies. Buiten, op het gazon genieten de konijntjes van hun vrijheid. Over het pad passeren van tijd tot tijd wat fietsers of een groepje hardlopers. Ze genieten luidruchtig van de zelf gekozen kwellingen.
Ik kwijn hier weg, de enige vreugde zou van de gratis wifi moeten komen maar het lijkt overal kommer en kwel. Ik denk zo maar eens een poging te wagen uit te breken. Mocht je na dit blog voorlopig niets meer van me horen dan ben ik in de kerker op water en brood gezet. Dan knagen de ratten het eelt van mijn voetzolen. Hopelijk tot morgen, dus!

Geplaatst met WordPress voor Android

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

10 thoughts on “Straf”

      1. Ach… moet ik nu medelijden hebben of wat 😉 Nee zé zo hardvochtig ben ik niet… denk ik 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s