Schoonhoven toont kunst en cultuur op 29 juni

logoVolgende week opent Schoonhoven haar deuren. In een afwisselend programma kun je op ongeveer 30 adressen in de binnenstad getrakteerd worden op een verrassende voorstelling. Om wat te noemen, er treden bands op, dansgroepen en acteurs, een operazangeres. Korte sketches op de veerpont, Afrikaanse dansen in een antiekzaak. Van jong tot oud doet mij, allemaal Schoonhovenaren die op amateurbasis iets met kunst of cultuur hebben en dat ook willen laten zien.

Zaterdagochtend worden zo’n 300 lunchpakketten gemaakt om de deelnemers niet te laten verhongeren.
Om half 12 geeft de wethouder de aftrap in besloten kring en daarna, om klokslag twaalf uur komt het eerste optreden op de Dam. Ergens tussen twaalf en half een zullen de deelnemers voor het eerst hun kunsten vertonen, steeds voorstellingen van ongeveer een kwartier. De bezoeker loopt van deur naar deur of kiest zijn of haar pad vanuit de SOHD_Flyer die huis aan huis bezorgd is maar ook op de deelnemende locaties en andere strategische plekken verkrijgbaar is. Rond vier uur eindigt het feest.

Zelf zal ik op Voorhaven 29 verhalen vertellen uit de serie Het witte Huis.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 thoughts on “Schoonhoven toont kunst en cultuur op 29 juni”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s