Automuseum

CAM00012
De zaterdagse boodschappen zitten in het winkelwagentje en we lopen richting onze auto. In de straat rijden achter elkaar twee oldtimers, altijd leuk, dus ik draai me even om. Wat zie ik? Achter me is een compleet automuseum ingericht. Naar blijkt is er een oldtimerrit georganiseerd en de rijders krijgen hier, bij de plaatselijke Volvodealer, een lunch aangeboden.
Terwijl de eigenaren met aanhang genieten van hun kopje tomatensoep en kleffe broodjes kunnen wij even ongestoord tussen hun rijke bezit verblijven en genieten van al dat fraais.
CAM00011

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

3 thoughts on “Automuseum”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s