Man met baard

Wat moet, moet. Ik laat voorlopig mijn baard staan, en ook mijn snor. Vroeger, toen ik jong en mooi was groeide mijn haar tot op de schouders en had ik een weelderige rode baard. Maar de baard werd een sik en uiteindelijk verdween ook die. De haren werden gemillimeterd en groeiden weer aan maar nooit meer zo lang. Kortom, de wilde haren verdwenen en ik werd iets van een heertje (de buitenkant dan, we moeten het niet overdrijven).
Wat zeg je, of die ouwe hippie weer terugkomt? Nee hoor, dat is niet de bedoeling, het is noodgedwongen. Mijn scheerapparaat heeft het begeven, zei als het ware dat hij er genoeg van had. Gelukkig kent Philips een omruilservice binnen de garantietermijn dus met een dag of vijf tot acht moet ik een nieuw machientje in huis hebben. En in die tijd groeit mijn baard. Niet meer rood maar gedistingeerd grijs. Misschien staat het me wel en moet ik hem laten staan. In dat geval zal ik mijn nieuwe shaver omruilen voor een baardtrimmer, de nabije toekomst zal het uitwijzen.
Ik heb Philips moeten beloven dat ik het kapotte ding milieuvriendelijk zal laten verdwijnen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

9 gedachten over “Man met baard”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s