mijn ervaring

Seniorendag ASR 2013, locatie Utrecht

En weer kunnen we terugkijken op een geslaagde dag!
Woensdag j.l., tussen 10 uur en 10.30 stroomden woensdag zo’n 350 senioren de gerestylde grote zaal van het NBC te Nieuwegein binnen. Natuurlijk stond de koffie klaar.
De reis was voor sommigen wat lastiger dan normaal doordat het stationsgebied in de Domstad op de schop gaat maar gelukkig was de gewijzigde route duidelijk aangegeven.
Om goed half elf opende Karel Jansen de bijeenkomst met een hartelijk welkom en een overzicht van het programma. Een uurtje later kwam Gilbert Mattu die namens de hoofddirectie met een persoonlijke noot, zijn ouders zijn regelmatige bezoekers van dit soort feesten maar waren nu niet aanwezig, de ontwikkelingen binnen het bedrijf schetste. De bars waren inmiddels gesloten, geloop tijdens dit soort optredens moet zoveel mogelijk voorkomen worden.
De volgende programmasheet liet zien dat het Nieuwegeins zeemanskoor De Brulboei het podium overnam. De vrolijke (en soms verdrietige) zeemansliederen klonken door de zaal, de refreinen werden op een scherm getoond en enthousiast meegezongen. En de dorst nam toe.
Dus toen de mannen hun optreden afgerond hadden volgde een run op de weer geopende bars. En even later op de geweldig lekkere koude en warme lunchbuffetten. Vanzelfsprekend met haring maar ook diverse salades, luxe broodjes, warme vis en stoofvlees, fruit en ander lekkers. Als klap op de vuurpijl kwam om half twee een Italiaanse ijskar binnen en al snel stond er een forse rij voor de hoorntjes met twee bollen ijs naar smaak.
Werd er dan alleen maar gegeten en gedronken? Welnee, hoewel een lekkere bijkomstigheid, het ging als vanouds toch weer om het bijpraten.
Getuige de reacties na afloop kan de organisatie weer terugkijken op een prachtig evenement!
Volgend jaar maar weer iets organiseren? Ja, graag!

Advertenties

7 gedachten over “Seniorendag ASR 2013, locatie Utrecht”

  1. Lekker er even uit… ik heb zo’n dagje in het vooruitzicht van de SMD ( stichting maatschappelijke dienstverlening ) voor de mentoren van het maatjesproject. Ook elk jaar weer een gezellige dag. Hoewel er bij ons niet zo veel geld beschikbaar is voor zo’n luxe lunch. Maar dat mag de pret niet drukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s