even serieus

Snoertjes

Niet eerder was het tot me doorgedrongen maar we worden steeds afhankelijker van kabeltjes en snoertjes. Je mist ze pas als ze er niet zijn. Toen we vertrokken hadden we een plastic tas vol, opladers voor de camera’ s, voor het scheerapparaat en de elektrische tandenborstel. Opladers voor de tablets en José’ s mobieltje en natuurlijk de MP3.
En dan denk je dat je alles hebt, maar nee. Al snel ontdekte ik dat mijn telefoooplader thuis was gebleven. Die had de avond voor vertrek nog dienst
gedaan toen de rest ingepakt werd. En het kabeltje dat van camera naar tablet kan, niet meegenomen. En dus kon ik blogjes niet opvrolijken met onderweg gemaakte foto’ s. Dat kan alsnog, ik weet het maar het is toch als mosterd na de maaltijd.
Het voordeel van een echt boek boven een e-reader is, zo ontdekte ik toch, dat een echt boek niet op een leeglopende accu loopt. Nu wil het toeval dat José een echt boek had meegenomen dat ik toevallig ook op de e-reader had staan en aan het lezen was dus in dit geval kon ik overschakelen, maar hoe vaak gebeurt dat?
Volgende keer neem ik elk snoertje mee dat ik zie liggen. Het heeft nauwelijks invloed op de ruimte in en het gewicht van de koffer en dus is het verder ‘beter mee dan om verlegen’. Een mens is nooit te oud om wat te leren!

Advertenties

2 gedachten over “Snoertjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s