Ik onderbreek het ritme

Iedere dag hetzelfde, die sleur, ik stop er even mee. Geen dagelijkse blogs, geen reactie op #50books en #WOT. Af en toe nog wat, als het kan en ik zin en tijd heb. Wil je toch wat van me lezen? Klik hier voor een serie verhalen met een historische basis en een gefingeerde hoofdpersoon. Persoonlijk vind ik deze serie ondergewaardeerd, maar wie ben ik?

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Ik onderbreek het ritme”

  1. hmm , snap ik helemaal, wilik schrijven, maar dta is natuurlijk geloel, alleen omdat ik er zelf mee gestopt ben WOT – of nooit begonnen 50books – wil helemaal niet zeggen dat ik jouw achterste van je tong snapt. maar dat hoeft ook niet. Ik ga zeker naar je serie doorklikken en leesz je hoe dan ook – tot laterder

  2. Je hebt gelijk. ik heb destijds een paar afleveringen gelezen, en was onder de indruk. En foei! dat heb ik je destijds niet gezegd.
    Ga hem nu helemaal lezen. en daarna promoten.

  3. Ik ben achterstevoren aan het lezen, fb had het dus toch goed. Had ik kunnen weten he… En wat die serie betreft: in ieder geval niet door mij ondergewaardeerd. Ik vind het een toppertje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s