Survivalkit, #WOT ’13-14

Wel ja, survivalkit is het WOT-woord deze week. En dan niet de noodzakelijke lucht, eten en drinken, nee mentale vulling graag.
Het voornaamste dat ik nodig heb is werkdruk, als het niet moet dan presteer ik niet. Dan ga ik lopen lummelen, een beetje surfen over het web, een wandelingetje maken, dat soort dingen. Niets mis mee, vind ik zelf. Maar dan wel af en toe.
Het leven moet wat uitdagends hebben en dus werk ik er nog wat bij. Ik beperk mijn werkuren maar hou wel voldoende druk op de ketel. Een to do lijstje ligt permanent bij mijn desktop, uiteraard met wisselende onderwerpen.
En niet vergeten, ik heb af en toe vakantie nodig, tickets in mijn survivalkit dus!

Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract?

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

9 thoughts on “Survivalkit, #WOT ’13-14”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s