120 woorden, Write on thursday WOT

Tickets #WOT ’13-13

Yes, eindelijk! Ze zijn binnen, de tickets. We zullen nog wel even moeten wachten maar het komt nu heel dichtbij! En dat is maar goed ook, we hebben er zin in. We zijn een beetje heel erg uitgekeken op dat koude weer in dit vochtige kikkerlandje. En druk of niet, ik laat me door niemand nog tegenhouden.
Straks gaan we lekker van de zon genieten, en van de natuur, van het nietsdoen, van het wandelen, van het lezen en schilderen. Van wat de Portugese keuken te bieden heeft, van een lekker glaasje wijn. Heerlijk bijna twee weken ontspannen op, naar wat men zegt, een prachtig bloemeneiland is. Dus nu maar vast wat inlezen, een beetje voorbereiden. Funchal, we komen eraan!

Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract?

Advertenties

16 gedachten over “Tickets #WOT ’13-13”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s