Panne

Toen ik de van Frans kenteken voorziene auto met een briefje op de voorruit verkeerd geparkeerd zag staan viel het kwartje. Ik ben gewend daar niet zo lang op te wachten, maar gelukkig nu dan toch nog net op tijd.

Aanstaande zondag wordt Vlaanderens Mooiste weer gereden, een voorjaarsklassieker, vol helden, heldenmoed en een levenslang bewonderde winnaar aan het eind. Maar ik heb besloten reeds in deze eraan voorafgaande week dagelijks af te stemmen op de Belgische televisie. Deze week wordt namelijk het materiaal van de heren wielrenners getest, men verwacht gebroken zadelpennen, lekke banden, losschietende kettingen en rondvliegende tandwielen. Men heeft daar speciaal de Driedaagse de Panne voor in het leven geroepen. Er gaat mij geen vermaak boven leedvermaak.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 gedachten over “Panne”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s