Kroonappels en open deuren

Het Oranje Fonds, onder andere organisator van NLDoet wil 30 april aan de nieuwe koning en koningin laten zien hoe sociaal Nederland eruit ziet. Organisaties kunnen zich in drie categorieën aanmelden, jeugd, buurt en helpende hand. Via drie stemrondes kan iedereen zijn/ haar voorkeur uitspreken, eerst lokaal, dan regionaal en ten slotte koninkrijk breed. Die eerste stemronde is in het weekend van NLDoet, 15, 16 en 17 maart.
Vanzelfsprekend doet ook de Stichting SWOS weer mee, een stem op ons zou fijn zijn.

Ondertussen gaan ook de werkzaamheden voor Schoonhoven opent haar deuren gewoon door. We zijn druk doende locaties te bespreken en er zijn al verschillende acts vastgelegd.

Kortom, ik ben lekker bezig, nu nog zien tijd te vinden voor jaarverslag 2012, jaarbrochure 2013 en beleidsplan 2014, dit alles voor de SWOS.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

7 gedachten over “Kroonappels en open deuren”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s