Schilderles

2013-02-12 12.38.09Gisteravond ben ik weer naar schilderles geweest. De opdracht was bomen te schilderen zoals de impressionisten dat gedaan zouden hebben. Een van Gogh dus, of een Jan Sluijters, om er maar een paar te noemen. Maar dan wel met waterverf, niet met olieverf of acryl wat duidelijk eenvoudiger is. Bij een aquarel blijft eenmaal aangebrachte verf zichtbaar, bij de andere technieken kun je er gewoon overheen gaan. Het resultaat zie je hiernaast. Een kleurig geheel, vrij naar een schilderij van eerdergenoemde Jan Sluijters.
De maandagse schildercursus maakt het voorlopig niet mogelijk om aan #blogpraat mee te doen. Dat is jammer maar een mens moet nu eenmaal keuzes maken. En ik kies dan voor schilderen en kan daar dan over schrijven.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “Schilderles”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s