50books

#50 books, vraag 5

Welk boek lees je op dit moment?

Ik kom de laatste tijd nauwelijks aan lezen toe, boek lezen dan. Kranten wel, rapporten ook over zorg en welzijn. Interessant maar weinig ontspannend. Ik ben enige tijd geleden begonnen met Nicci French’ de Rode kamer maar nog niet genoeg gevorderd om er een mening over te hebben. rodekamer En de bundel Het Keerpunt is nog steeds niet helemaal uit.Keerpunt Daar mag ik wel een mening over hebben, ik ken alle verhalen al wel want heb ze als jurylid mede mogen kiezen. Maar ik wil ze nu ook lezen als ontspanning. En, ik mag wel zeggen, dat lukt goed. De bundel zorgt voor een grote afwisseling in korte verhalen, stuk voor stuk de moeite van het lezen waard. Maar ik heb daar geen haast mee, het boek is ook vanwege de prachtige coverfoto een sieraad op mijn leestafel.

#50books is een initiatief van Peter Pellenaars. Iedere zondagochtend, voorlopig 50 weken lang stelt hij een vraag met betrekking tot boeken. De blogs die we daarover schrijven verzamelt hij op zijn weblog, daar is dan een overzicht te vinden van de reacties op eerdere vragen.

2 gedachten over “#50 books, vraag 5”

  1. Ik ben bezig met: een dans met draken. Deel vijf van: het lied van ijs en vuur. Een fantasy serie waarvan het eerste deel reeds op t.v. is geweest.Ik ben benieuwd of de verdere delen ook worden uitgezonden. Het is fijn lezen met mooie visuele beelden voor ogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s