even serieus

Web-log

Vroeger, dat wil zeggen tot ongeveer eind augustus 2011 schreef ik mijn blogjes op een weblog van web-log. Dat ging goed tot die club in handen van het Telegraafconcern kwam en men het daar te duur vond die dienst te handhaven. De hele handel werd ondergebracht bij wordpress, een migratie die een paar dagen zou duren. Maar een paar dagen werd maanden en uiteindelijk besloot ik hier maar opnieuw te beginnen. Gelukkig waren een aantal van mijn verhalen ook op Hyves geplaatst, een clubje waar ik ook weggegaan ben nadat het in handen van de Telegraaf kwam en allerlei ongewenste veranderingen werden doorgevoerd, maar dat terzijde.
Eind 2011 kon ik eindelijk weer bij mijn web-log maar de bestandjes waren deerlijk verminkt. Wat ik kon en wilde redden moest bewerkt worden.
Web-log heeft inmiddels besloten per 1 maart helemaal te stoppen en vandaag heb ik al mijn oude blogs alsnog van de ondergang gered en zelf ergens in wordpress neergezet. Niet dat ik dat account zal gaan gebruiken voor publicaties, dat blijf ik lekker hier doen.
En dus nu (eindelijk) een vette streep onder webstreepjelog!

Advertenties

9 gedachten over “Web-log”

  1. En waar staat dit verhaaltje nu dan? Niet op wordpress als ik het goed begrepen heb…. 😦 Maar in mijn adresbalk staat trouwens wel: wordpress.com/….web-log ?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s