Vakantiekiekjes

Natuurlijk is het leuk wat vakantiefoto’s als herinnering aan een leuke periode te bewaren. Voor jezelf dan, aan de hand van de kiekjes beleef je de fijne momenten nog een keer. De foto’s van een ander roepen die herinnering niet op en zijn daarom een stuk minder interessant. De toeristische bezienswaardigheden zijn in de regel door professionals veel beter vastgelegd en via het internet en reisbeschrijvingen eenvoudig terug te vinden. Vanzelfsprekend is het een dankbaar en leuk onderwerp, te praten over iemands vakantie. En er is niets mis mee zo’n verhaal ondersteund te zien met wat plaatjes. Maar het blijft de belevenis van een ander.

Ik maak graag een uitzondering. En dat zijn de jaarlijks terugkerende fotoboeken die mijn broer Henk maakt van zijn verre reizen. Gisteren hebben we weer met plezier naar zo’n fotoverslag gekeken, dit maal een reis door Laos en Cambodja. De foto’s zijn prachtig en met zorg geselecteerd en gepresenteerd, een lust voor het oog. Wil je ook eens wat van hem zien? Verslagen vind je hier, voor de foto’s kun je hier terecht.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

One thought on “Vakantiekiekjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s