Flow #WOT ’13-3

‘Ik zit in een flow, een mentale toestand waarin ik volledig geconcentreerd op mijn doel af kan gaan, niet kan worden gehinderd door welk signaal van buiten ook.’
Eerlijk gezegd ken ik dat begrip niet uit eigen ervaring. Ik kan best lekker bezig zijn met iets, aardig op weg naar een goed eindresultaat zijn. Maar nooit voor langere tijd volledig geconcentreerd. Ik laat me afleiden of ik word moe. En een paar tellen in een flow zitten lijkt me, eerlijk gezegd, onzin. Maar deze WOT heb ik wel in een keer, zonder afgeleid te worden door iets anders dan de woordenteller, geschreven. Goed, het zijn slechts hondertwintig woorden, amper een paar minuten werk. Maar toch, in één keer, zonder afleiding.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 thoughts on “Flow #WOT ’13-3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s