Madeira

Het Portugese eiland Madeira heeft altijd al op mijn verlanglijstje gestaan als vakantiebestemming. En nu is het er eindelijk van gekomen. In april gaan we er een paar dagen heen, genieten van de bloemen, de wandelmogelijkheden, de zon, de rust. En misschien wel van een glaasje Madeira. Altijd fijn iets in het vooruitzicht te hebben!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

10 gedachten over “Madeira”

  1. Hoi Carel,
    Wij zijn last minute naar Madeira geweest tussen Kerst en Oud & Nieuw, dus als je nog tips wil, laat maar horen. Was in ieder geval een hartstikke leuk eiland en wij hadden heel veel mazzel – 2 dagen vrijwel onbewolkt dus schitterende uitzichten in het midden en noorden van het eiland (daar zitten de bergen meestal in de wolken) en verder ook veel zon gezien. Wens je veel (voor)pret toel
    Groetjes,
    Anita Creyghton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s