Over een expositie en een radio-optreden

2013-01-04 15.07.14In mijn blogje van donderdag jongstleden voorspelde ik dat het vandaag zou gaan over een opening en een radio-optreden. En laat ik nu gelijk krijgen!

Expositie in de Openbare bibliotheek van Schoonhoven
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik naast het schrijven van blogjes nog wel eens iets schilder. En met name voor te aquareltechniek volg ik nog twee periodes van acht weken les. Dat doe ik, we hebben het gisteren even uitgerekend, al sinds 2001. En nog steeds leer ik bij. Maar het is ook heel gezellig en het dwingt me om te schilderen, iets wat ik graag doe maar waar de tijd wel eens te kort voor schiet als ik het niet inplan. Deze maand hangen er wat aquarellen van mij en mijn medecursisten in de bibliotheek. En gisteren heb ik de officiële opening van de tentoonstelling mogen verrichten. Ik ben nu eenmaal een bekende Schoonhovenaar 😉 .

Even bijpraten op Radio Zilverstad

Met enige regelmaat treden we, de Stichting SWOS op in het zaterdagochtendprogramma van Radio Zilverstad. Meestal om te vertellen dat we iets nieuws hebben maar deze keer om een gaatje bij hun te vullen. Maar dat maakt niet uit, ook als er niets nieuws is is er genoeg te vertellen. En dus meldde ik me tegen elven bij de studio. De presentatrice was net het gesprek met twee vertegenwoordigers van Groen Links aan het afronden en daarna, na het nieuws was het mijn beurt. Gelukkig gebeurt er zoveel bij de SWOS dat er genoeg te vermelden is dat de moeite waard is. En, natuurlijk so wie so belangrijk, de Stichting komt weer eens voor het voetlicht.

En verder
Om te beginnen de nodige boodschappen in huis halen. En daarna de keuken in voor datgene dat voorbereid kan worden. Want morgen vier ik de laatste dag voor ik de pensioengerechtigde leeftijd bereik. EN dus komt er visite waarvan een deel blijft mee-eten en de rest toch, terecht, op een hapje bij de borrel rekent.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “Over een expositie en een radio-optreden”

  1. Een rijk gevuld leven, mooi zo… en alvast een dikke proficiat voor overmorgen (aangezien je morgen de laatste dag voor je pensioengerechtigde leeftijd bereikt) @->–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s