Vooruitzicht, #WOT ’13-1

Mocht je willen, vooruitzicht. Eerlijk gezegd heb ik geen moment het idee gehad dat het vandaag donderdag is en er dus een WOT op het to do lijstje staat. Te veel aan mijn hoofd, vreemde dagenserie met al dat feesten en te druk met andere dingen, moet je maar denken. Vreemd overigens want ik voorzag wel dat het morgen vrijdag is en ik mijn eerste vlog op Utrecht mijn stad moest plaatsen.
Ik heb een agenda om mijn vooruitzichten vast te leggen en dat is voor de meeste gevallen gewoon hard nodig. En verder leef ik van dag tot dag, wat zal ik me nog druk maken. Dat het zover zou komen was een prachtig vooruitzicht, pas achteraf gezien dan.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 thoughts on “Vooruitzicht, #WOT ’13-1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s