Blogcijfers

WordPress meldt me vandaag dat ik dit jaar 386 blogs heb gepost. Ik heb dus, gemeten naar het aantal, royaal voldaan aan de belofte iedere dag te bloggen. In de praktijk heb ik een paar dagen gemist vanwege vakantie.

Ik dank al mijn trouwe en incidentele bezoekers, het was leuk en de reacties waardeer ik zeer. Volgend jaar gewoon verder en dan het fenomeen videoblog, vlog maar eens proberen gestalte te geven.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 gedachten over “Blogcijfers”

  1. Super dat je het het hele jaar hebt volgehouden. RESPECT met hoofdletters. Ik heb de draad weer opgepakt na een redelijke blogloze periode ivm projectwerk, en zie wel hoe het volgend jaar gaat onder het motto: niets moet, alles kan!
    Fijne jaarwisseling en een goed 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s