Nieuwe expositie

oude griekVolgende maand exposeren we, ons aquarelclubje, in de Schoonhovense openbare bibliotheek. We hoorden dat gisteren al ging het gerucht al langer. Wanneer de stukken opgehangen kunnen worden weet ik nog niet, ook het officiële openingsmoment moet nog vastgesteld worden. Dus eigenlijk weet ik niet waarom ik dit blog nu al schrijf. Ik moet op korte termijn een keuze maken uit mijn werk (bijgaand plaatje zal wel een plek krijgen)en lijsten kopen of zoeken, passe-partouts snijden en de schilderijen inlijsten. En, zodra er meer bekend is, de regionale pers informeren en een openingsspeech schrijven.

In verband met de verhuizing van onze docente was er de tweede helft van het afgelopen jaar geen schildersactiviteit . Dat pakken we eind januari weer op.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s