Serious Request en een gewassen auto

Wat nu? Staan de kids van nummer 9 de auto van buuf van nummer 16 te wassen? Daar moet ik het mijne van weten. ‘ We doen dit voor serious request, voor het goede doel’. ‘ O, dat is mooi, dan mogen jullie die van mij ook wassen, wat kost het?’ ‘Vijf euro voor de buitenkant en voor 2,50 meer zuigen we ook de binnenkant.’ ‘ Okay, ik kom hem vrijdagmiddag brengen, en die van José mag ook wel.’ Ik heb deze auto volgende maand twee jaar en hij is nog nooit eerder gewassen. Ik ben daar tamelijk slordig in. En regenbui en het saharazand is weggespoeld. Inmiddels staan er heel wat schone auto’ s op de parkeerplaats, de jongens hebben goede zaken gedaan. Vandaag gaan ze naar het Glazen Huis in Enschede, tweehonderd eurootjes brengen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 thoughts on “Serious Request en een gewassen auto”

  1. Mooi stukje Carel, enne je hebt gelijk er moeten komende week nog heel wat auto’s gewassen worden. Jammer dat het weer niet mee zat, maar ze zien er niet tegenop hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s