even serieus

Lichtpuntjes in donkere tijden

Caronne ‏@Caronnet
Goedemorgen allemaal.Vind je lichtpuntjes en bundel ze tot 1 stralend overall licht. Houd het licht van liefde in de wereld. Het is zo nodig

Vanochtend vond ik bovenstaande op mijn twitter timeline. Ik wil hem jullie niet onthouden. Want we maken het onszelf allemaal maar erg moeilijk als we alleen maar somber naar de wereld kijken. En dat terwijl er toch lichtpuntjes genoeg zijn. Buurmans gras is niet altijd groener, we hebben het over het algemeen best wel goed. Wat zeg je, we zijn teruggevallen naar het bestedingsniveau van 2008? Ernstig, we hadden het allemaal wel heel slecht toen. Kijk eens wat positiever naar de wereld. Laat je niet alleen leiden door al dat rotnieuws.

Afgelopen week heb ik een feestweek gehad, vier van de vijf werkdagen mochten we rond de honderd mensen blij maken. En zondag werd ik zelf blij gemaakt door een heerlijk huiskamerconcert. Gisteren naar een Kerst sing-in gegaan. Niet bepaald mijn ding maar het was wel leuk te zien hoe de gasten erin opgingen, genoten. En het was leuk dat een van mijn kerstverhalen werd voorgelezen en gewaardeerd. Vandaag weer een lief mailtje van een organisatie die onze vrijwilligers blij wil maken, of we maar even mee willen denken.

En zo kun je waarschijnlijk elke dag wel iets vinden dat je blij maakt. Maar je moet er wel oog voor hebben. En reken maar dat je je er goed bij voelt en dat je directe omgeving er ook blij van wordt als ze je zien stralen.

Zo, en nu verder bouwen aan mijn ark, moet vrijdag klaar zijn als de zondvloed komt.

Advertenties

8 gedachten over “Lichtpuntjes in donkere tijden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s