even serieus, SWOS

Kerstfair 3

“Eenendertig. De herensokken, beschikbaar gesteld door de herenmodezaak op de Markt gaan naar lotnummer tweehonderdeenendertig.”
Er is geen Markt in Schoonhoven, ik kan moeilijk een van de gulle gevers bevoordelen en nog moeilijker alle middenstanders die een bijdrage leverden voor het Rad van Avontuur met naam en toenaam noemen. Wat ik wel kan en graag doe is alle gulle gevers bedanken voor hun bijdrage!

En daar ben ik er niet mee. kerstfair bannerDe kerstmarkt stond vol met leuke dingen die door onze vele vaste bezoekers gemaakt zijn en belangeloos in de verkoop werden gedaan. De verkoop van de overheerlijke erwtensoep, de saucijzenbroodjes, de gevulde pannenkoeken en de glühwein, voortreffelijk bereid en geserveerd door vele vrijwilligers leverden de nodige euro’s op.
Door het draaien van het rad en de verkopen is de kerstfair in financieel opzicht een succes geworden. En dat zal zich weer vertalen in activiteiten die we voor onze senioren kunnen organiseren.

Vele bezoekers mochten we verwelkomen met in de ochtend een volksdansdemonstratie en in de middag een optreden door Cheerio, een Schoonhovens gemengd koor dat belangeloos kerstliederen kwam zingen. De hele dag was er iemand aanwezig die voor muziek zorgde en de geluidsapparatuur beschikbaar wilde stellen voor de raddraaiers.

Veel nieuwe gezichten ook onder de bezoekers, mensen die voor het eerst ons centrum bezochten en vol lof waren over het gebodene.

Wat zeker zo belangrijk is is dat we alweer konden constateren met wat voor een fantastisch team we tot dit resultaat kunnen komen. En dan bedoel ik onze medewerkers, bestuur en vrijwilligers! De spirit waarmee dit soort bijeenkomsten georganiseerd en uitgevoerd worden is hartverwarmend.

Voor de Kerst organiseren we nog vier evenementen, morgen een verrassingsbijeenkomst die start om 12.12 uur (het is niet voor niets 12-12-2012), donderdag is er een optreden van ons eigen koor Zilv’ren Klanken en de twintigste is er een Kerstdiner. Volgeboekt allemaal. En dan tussendoor, aanstaande vrijdag verwennen we onze honderdveertig vrijwilligers met een kerstpakket, ze hebben het verdiend!

Advertenties

8 gedachten over “Kerstfair 3”

  1. bij ons ook een kerstmarkt.
    vanwege de verhuizing een paar weken naar voren geschoven en zo kon ik er helaas niet bij zijn, want ik had al maanden een afspraak staan.
    het klinkt me dus allemaal bekend in de oren.
    mooi werk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s