even serieus

Boekpresentatie #Keerpunt2012

Ik ben er klaar voor, vanmiddag de boekpresentatie van de nieuwe bundel, Het Keerpunt in het Wapen van Rijssenburg. Nu is dat deze ronde niet zo moeilijk, ik draag niets voor, zal alleen hier en daar een boek signeren. Dus dat vergt weinig voorbereiding. Straks weer een heleboel leuke mensen ontmoeten, sommigen daarvan ken ik al langer uit dit circuit, anderen ben ik op de social media wel eens tegengekomen en een derde groep heb ik nooit eerder gezien.
Hoe dan ook, het belooft een hele leuke middag te worden die voor mij afgesloten wordt met een etentje in hetzelfde Wapen.

Wat heel bijzonder is is dat vandaag voor het eerst het schrijverstrio dat verantwoordelijk is voor feuilletons De Franse dochter en De Indische weduwe elkaar lijfelijk ontmoet. Genoemde feuilletons waren een aantal jaren geleden trending topic (al gebruikten we die term toen nog niet) op het in verval geraakte Hyves. Oud-hyvers herinneren me nog wel eens aan deze goede tijden.

Advertenties

22 gedachten over “Boekpresentatie #Keerpunt2012”

  1. op de een of andere manier heb ik in al mijn turbulentie een aankondiging hiervan gemist – als die er al was – dat had ik een leuke gelegenheid gevonden om je IRL te ontmoeten, wat een feestje lijkt me dat. Gefeliciteerd!

  2. Een zeer geslaagde presentatie! Hoewel we elkaar eigenlijk alleen in het voorbijgaan hebben gesproken vond ik het weer erg leuk wat plaagstootjes uit te wisselen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s