Zo maar een vrijdag

Vanochtend om zeven uur ging de wekker, om goed half acht was ik, gewassen en geschoren op pad. Een kwartiertje later reed ik in mijn uppie op een zogenaamde duofiets, een driewieler met twee zitplaatsen naast elkaar, naar de woning van de activiteitenbegeleidster van de SWOS die vandaag wat extra aandacht verdiende. Een mens wordt nu eenmaal maar eens in haar leven vijftig. Na een woeste rit door de ontwakende Zilverstad bereikten we het

dienstencentrum waar een heerlijk ontbijt wachtte. Gezellig en goed voor de onderlinge verstandhouding, genieten dus.

Daarna de geleende duofiets weer netjes teruggebracht en snel naar huis voor een kopje koffie en een stukje ochtendblad. Een stukje want amper een half uur later werd ik opgepikt en meegenomen naar Rotterdam waar we als vrijwilligers van de seniorenvereniging op een lunch en een rondleiding door de Kuip getrakteerd werden. Eerst even een vergadering, dat dan weer wel.

De dag werd besloten met een diner in het Zalmhuis, ook in de Maasstad.

Een goed gevulde en een goed vullende dag dus. Genoten van de hernieuwde contacten, de anekdotes, de mensen.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “Zo maar een vrijdag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s