Tot hier en niet verder

Vandaag nog niet gelachen? Mag ik even iets aanbevelen? Adriaan Bontebal, de Carmiggelt van de kraakbeweging. Die moet je echt gelezen hebben. Niet in een keer, nee, af en toe een stukje proza of een lief gedichtje. Ik ben geen gedichtenlezer maar in deze bundel staan werkelijk juweeltjes. En de korte verhalen getuigen van een droge humor en vooral de gave origineel met woorden te spelen. Net die draai, die onverwachte dubbele betekenis. Vaak heel subtiel. Gelezen met een glimlach, gelezen met een schaterlach.

De bundel is uitgegeven door LetterRijn en in hun webshop te bestellen. De € 15,00 iedere cent waard! En voor minder dan de helft daarvan heb je het e-book op je reader staan. Ik zeg DOEN!

 

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

3 gedachten over “Tot hier en niet verder”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s