Het Keerpunt, de vierde bundel


Heb je 18-11 al in de agenda staan? Dat is een zondag en die middag presenteren we de nieuwe bundel, Het Keerpunt. Na Verhalen van de straat, Adrenaline en 30 Openbaringen alweer de vierde verzameling korte verhalen, opgehaald via de social media bij bloggers en andere schrijvers. Zoals in de voorgaande jaren belooft het weer een gezellige middag te worden. Naast de boekpresentatie zijn er een aantal verhalenvertellers die een stukje uit eigen werk voorlezen en zullen er twee muzikale intermezzo’s zijn. De toegang is gratis en de 51 auteurs die in het nieuwste boek hun keerpunt beschrijven zullen ongetwijfeld, voor zover aanwezig, het door U aangeschafte exemplaar willen signeren. Die bundel kost overigens maar € 15,00, geen geld voor zo’n juweeltje.
De presentatie vindt plaats in Het Wapen van Rijsenburg, Hoofdstraat 83, 3971KE Driebergen. Centraal in Nederland en Driebergen deelt met Zeist een NS-station dat op een minuut of twintig lopen van de lokatie ligt. Met andere woorden, goed te bereiken dus.
Voor meer informatie kun je hier terecht.

De bundel kan ook bij mij besteld worden.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

19 gedachten over “Het Keerpunt, de vierde bundel”

  1. Die zijn verschoven. Maar ons eigen project ook en gaat nu een weekend later live. Nu loop ik weer de kans dat we dus het weekend van de 17e/18e moeten doorwerken. Vooralsnog ga ik ervanuit dat ik kan komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s